lunes, 9 de febrero de 2015

Trobades 2015 L'ESCOLA QUE VOLEM

Com molts de vosaltres ja sabreu la Trobada d’Escoles en Valencià del 2015 es celebrarà a L'Eliana el dia 26 d’abril i com tots els anys es celebra el concurs de cartells anunciadors.
El lema d’enguany és "L'escola que volem" . Podeu lliurar els treballs a la Consergeria de l’Institut a l'atenció del AMPA fins al dia 16 de febrer. Les bases per al concurs les trobareu aquí.
També sol·licitem la vostra col·laboració per aconseguir el material per al taller que realitzarà l'AMPA del IES L'Eliana a la Trobada . Necessitem rotllos de cartó del paper higiènic que podreu deixar en una caixa davant Consergeria .
Finalment, si voleu comprar la samarreta de la Trobada podeu fer-ho per tres mitjans:
- A Les Trobades
- Lliurant l'impor i indicant la talla al tutor del vostre fill/a, al preu de 8.00 € unitat .
- A la botiga on line en el següent enllaç al preu de 15,00 € .

Como muchos de vosotros ya sabéis, la Trobada d’Escoles en Valencià” 2015 se celebrará en La Eliana el 26 de abril y como todos los años se celebra el concurso de carteles anunciadores.
El lema de este año es "La escola que volem". Podéis entregar los trabajos en la Conserjería del Instituto hasta el día 16 de febrero. Las bases para el concurso las encontraréis aquí.
También solicitamos vuestra colaboración para conseguir el material para el taller que realizará el AMPA del IES L'Eliana en la Trobada. Necesitamos rollos de cartón del papel higiénico que podréis dejar en una caja frente a Conserjería.
Por último, si queréis comprar la camiseta de la Trobada podéis hacerlo por tres medios:
- En Les Trobades
- Entregando el importe e indicando la talla al tutor de vuestro hijo/a, al precio de  8,00€ unidad.
- En la tienda on line en el siguiente enlace al precio de 15,00€.

No hay comentarios:

Publicar un comentario